Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Frisko Vanille van IJsboerke genomineerd vooraward "hét product Made in Kempen"

Ijsboerke

De Frisko Vanille van IJsboerke is genomineerd voor de award "hét product Made in Kempen".

"(Fris)kontent, met de nominatie van de Frisko voor de award "hét product Made in
Kempen", zegt Jef Segers, commercieel manager.  "De enige echte authentieke Frisko: IJsboerke vanille roomijs op een stokje en sinds kort omhuld met een heerlijke laag echte Belgische chocolade.   Net dat tikkeltje beter, beter Belgisch. Een onweerstaanbare smaaksensatie met een heerlijk krakje al bij de eerste hap."

"Sinds 1935 bereiden we bij IJsboerke in Tielen met veel "plezier van hier" ons Belgisch kwaliteitsroomijs. Het ontstaan brengt ons terug tot Staf Janssens die in 1935 de straten in Tielen doorkruiste met een kruiwagen vol ijs. De rest is geschiedenis. Vandaag de dag zijn we nog steeds uitermate trots op onze productiesite in Tielen waar 360 Kempenaars met veel passie het beste van zichzelf geven en waar we productinnovatie uiterst belangrijk vinden.

Vandaar ook de upgrading van onze klassieke Frisko naar "met echte chocolade". Bovendien lanceerden we dit jaar, aan de start van het ijsjesseizoen, een plantaardige Icy Vegan versie. En wie weet, volgt de derde variant wel sneller dan verwacht.

Want plezier van hier, moeten we kunnen delen met iedereen.    Authentieke producten gekoppeld aan innovaties met een hedendaagse twist, dat is waar we bij IJsboerke voor staan. En laat de Frisko daar nu net de perfecte weerspiegeling van zijn.

Made in... wil met deze nieuwe verkiezing lokale ondernemingen en hun producten in de schijnwerpers zetten. Per regio werden 20 genomineerden reeds geselecteerd. Aan de hand van een eerste stemronde kan de stemmer beslissen wie in de top vijf belandt. Stemmen kan tot en met 29 oktober via made-in.be/stem.
 

Ijsboerke Frisko

Ijsboerke Frisko

Ijsboerke

Deel dit artikel